Tilby de beste produktene for hunden din

Nordmenn liker å varte opp med de beste produktene for sine firbeinte venner, og det med god grunn. For å sikre et langt og godt liv er det nødvendig å gi hunden riktig næring, sikkerhet og stell. I denne artikkelen gir vi en liten oversikt over de beste produktene på markedet.

Det finnes en rekke sikkerhetsanretninger for hunder på markedet i dag. Det kan derfor være vanskelig å vite nøyaktig hva man skal velge. En av hovedutfordringene er å kartlegge hvilke behov man som hundeier støter på i det daglige. En trend som har blitt mer og mer vanlig er å identitetsmerke hunden sin. Det finnes utallige alternativer for ID-merking, men ikke alle er like gode. Skal man sikre hunden på tryggest mulig måte må man sørge for å få finne det beste produktet. Her anbefales det at man bruker ID-merking som gjør at man kan skanne hundens identitet og lokalisere dyrets posisjon ved hjelp av GSM og GPS-signaler.

Videre vil det klassiske førstevalget selvsagt være å bruke et halsbånd, sele eller kobbel, slik at man oppfyller kravet til generell båndtvang. Dessverre er ikke alle hundeeiere like godt kjent med bestemmelsene som er lovpålagt. Bestemmelser som omhandler generell båndtvang gjelder hele Norge, i tidsrommet fra og med 1. april til og med 20. august. I denne perioden skal hunden holdes i bånd, være forsvarlig plassert i et hundebur eller holdes innestengt. Dette er regler som er laget for å beskytte både andre dyr, og hunden selv.

De fleste kjenner heldigvis til reglene som omhandler båndplikt, og er påpasselig med å holde hunden i bånd. Det er også viktig med et ansvarlig dyrestell utover dette, og et annet sikkerhetsaspekt enkelte overser er bruk av hundebur. Her er det mange produkter å velge i mellom, men husk at det er helt vesentlig å bruke et solid og kraftig bur for å beskytte hunden under transport. Er du på jakt etter et billige-hundebur, må du sørge for at buret oppfyller visse kriterier i henhold til den standarden som kreves. Små hundebur av plast eller annet skrøpelig materiale er ikke et godt valg for hunden din, tvert imot risikerer du å utsette hunden for større fare ved bruk av slike bur. Ved kjøp av nytt hundebur anbefales det å gå for et bur som er laget av solid metall og som ikke vil kollapse eller bli knust under et sammenstøt.

Gode produkter er med på å sikre et langt og godt liv for hunden. Invester i de beste løsningene og unngå snarveier – det vil garantert spare seg på sikt. Når det handler om noe så viktig som å beskytte liv, vil de beste sikkerhetsløsningene alltid lønne seg.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*