Tesla inkluderer selv-kjørende komponenter i alle bilene

Selv om Tesla har opplevd en del medieomtale på grunn av ulykker hvor selv-kjørende funksjonalitet får skylden, velger de å inkludere selv-kjørende funksjonalitet i alle modeller.

Selv om Tesla har fått en del medieomtale i forbindelse med ulykker hvor selv-kjørende funksjonalitet får skylden, så velger Tesla nå å inkludere selv-kjørende komponenter i alle sine biler. Selv om de selger bilene med denne typen funksjonalitet, så kommer den også med advarsler fra Tesla.Ulykkene kan forsvares med at førerne var uoppmerksomme. Selv om bilen kjører selv, må føreren følge med på veien å være klar til å ta over hvis software’en tar en avgjørelse man selv ikke ville tatt. Har du tenkt på å endre bilen din eller kjøpe en ny en, og du trenger litt støtte? Du kan gjøre det med https://moneybanker.com/no/.

 Ulykker preger mediebildet

Tesla har ikke hatt bare positiv medieomtale de siste årene. Det har vært flere medieoppslag rundt biler som tar fyr, og i tillegg førere som har opplevd at selv-kjørende funksjonalitet forårsaker ulykker. Men selv om denne typen funksjonalitet inkluderes i bilene, betyr ikke det at førerne ikke skal følge med. Tesla anbefaler at førere følger med på veien og er klar til å reagere om selv-kjørende funksjonalitet tar valg som man ikke ville tatt selv.

 Først på markedet

Tesla er en av de første leverandørene som leverer alle sine biler med denne typen selv-kjørende komponenter. Disse har lenge vært under uttesting, og er ikke feilfrie. Det betyr at man ikke skal overlate all kjøringen til disse selv-kjørende komponentene, men hele tiden være klar til å overstyre bilens valg. Dette er likevel en banebrytende avgjørelse som får Tesla tilbake på i mediebildet etter salgene gradvis har falt det siste året. Tesla har kommet raskt inn på markedet med løfter som ingen trodde de ville klare å holde. Gratis ladestasjoner rundt omkring på norske bensinstasjoner er et av løftene som skapte undring hos det norske folk, men dette er blitt et faktum, selv om visse justeringer har kommet i etterkant på tilgangen til disse.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*