Norske produkter som vil gi ditt hjem et skandinavisk preg

Hvilke triks og produkter kan du benytte for å gi hjemmet ditt et skandinavisk preg?

Det er flere metoder som gir deg et skandinavisk design på hjemmet ditt, og ikke bare produkter av spesiell type. Men det finnes også noen norske produkter som vil gi deg en skandinavisk design. Hvis du vil velge spesifikke norske produkter som vil gi deg en skandinavisk design, så kan det være lurt å velge rosemalte tremøbler. Dette var en norsk standard rundt 1800-tallet og tidligere, og er kanskje det som mest kjennetegner norsk innredning. Det er nok bedre å se på en spesifikk stil for å få et skandinavisk preg, da norske hjem i dag ikke er preget av eksepsjonelle produkter, annet enn hva man får kjøpt på Ikea, som man også kan kjøpe i resten av verden for en rimelig pris.

Norske designmetoder inkluderer å velge nøytrale farger, til en viss grad å velge hvite tregulv, slippe inn lyset og ha et positivt forhold til natur inne i rommet. Selv om naturpreget er mindre populært i dag enn det var på 1990-tallet, så finner du spesielt trefargede møbler og naturpreg på hytter i skandinaviske land.

mqiznkwgxw0-kimon-maritz

 Persienner er et produkt som gir ditt hjem et skandinavisk preg

Persienner er blitt vanlige å finne i norske hjem. De kan være enten av tre eller av aluminium. Det vanligste som gir et skandinavisk inntrykk, er persienner av tre. Persienner kan man for eksempel kjøpe at Uniggardin.no, og de vil gi deg muligheten til å dempe solen hvis det blir litt for lyst om sommeren, eller du kan stenge den helt ute om du ønsker å se på tv, eller jobbe på en datamaskin. Selv om man ikke har altfor mye solskinn i Norge, så kan den være ganske sterk midt på sommeren, og da er det praktisk med persienner.

Flere løsninger for et skandinavisk preg

 Du kan få et skandinavisk preg på mange måter, men i utgangspunktet er det viktig med lys og natur, og man kan også finne en del hvitmalte gulv i eldre norske sørlandshus eller hytter. Når du skal innrede hjemmet ditt, er dette viktige konsepter å ta med. Nordmenn og skandinavere generelt, er glade i naturen. Om man kan få litt av naturen inn i stua eller på hytta, så er det ingenting som gir en bedre følelse for en nordmann.

Man har også en del tradisjonelle norske møbler som vil gi et skandinavisk preg, men det blir mer et historisk preg, da norske og skandinaviske hjem i dag er mye mer moderne innredet. Noen effekter av gammel karakter kan man finne hos nostalgikerne. For eksempel er brudekister og rosemalte møbler i noen hjem plassert ut for å beholde et skandinavisk preg.

 Bruk av naturlige produkter gir et skandinavisk preg

 I soverom, som ellers i boligen, velger mange skandinavere å beholde trehvite møbler. Det kan gjerne være fra steder som Bedre Nætter  hvor man kan finne flere senger og andre soveromsmøbler i både trehvitt og i andre farger. I dag velger mange nordmenn å bestille sine møbler online slik at de kan få dem levert rett hjem på døren og slipper å organisere med tilhengere eller varebiler for å ordne med frakten. I tillegg tillater dette deg å sitte komfortabelt i din egen stue og bestille akkurat det du vil ha, og du kan sjekke umiddelbart hvordan det passer inn.

 

pdglbdz8q8u-samuel-zeller

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*