Microsoft Azure øker hastigheten

Ny teknologi øker hastigheten i Microsoft Azure datasentre rundt i verden. Disse vil gjøre kommunikasjonen mellom Azure’s dataservere mye mer effektiv.

Microsoft Azure, som brukes for Microsoft sine skytjenester, opplever i disse dager at man øker hastigheten på kommunikasjon mellom serverne. Kort, som kalles FPGA, har en vesentlig høyere overføringshastighet enn nettverkskort som har blitt benytte inntil i dag, og blir introdusert i de fleste av Microsoft Azure sin datasentre i disse dager, slik at brukerne skal få enda bedre overførigshastighet på tjenestene som tilbys fra Azure. Dette vil selvfølgelig påvirke e-handel trafikk og nettbutikkene , for for eksempel håndvekter, verdi og brukervennlighet vil øke.

Hva er Microsoft Azure?

Microsoft Azure er Microsoft sin plattform for skytjenestene de tilbyr. Disse tjenestene har vært i rask fremvekst de siste årene og blir stadig forbedret for å kunne fortsette å konkurrere på et tøft marked som domineres av et fåtall store leverandører. Det siste av ny teknologi som vil ytterligere forbedre plattformene til Microsft’s skytjenester, Azure, ble nylig presentert av Microsoft og er allerede på plass i et stort antall servere for å øke hastigheten mellom serverne.

FPGA-kort for økt hastighet

FPGA-kortene, som ble presentert av Microsoft i slutten av september, gjør at skytjenesten Azure øker hastigheten vesentlig på kommunikasjonen mellom serverne. Med dette blir en allerede bra tjeneste, enda bedre, og vil gi brukerne enda bedre tjenester og overføringshastigheter. Det har vært en enorm utvikling innen denne typen tjenester på bare få år siden IT-industrien ble introdusert til en sky-tankegang. Brukere kan oppleve overføringshastigheter mellom virtuelle servere på opp til 25Gbps med den nye teknologien, noe som vil åpne for nye muligheter i bruk av tjenestene som tilbys. Dette kan til og med gjøre at Microsoft tilbyr en tjeneste som ligger et lite hode foran sine konkurrenter. Det blir nok ikke siste nyutvikling vi vil se på sky-plattformene de nærmeste årene, da bruken av denne typen tjenester bare øker etter hvert som flere og flere bedrifter og privatpersoner benytter tjenester på skyløsninger. Økt hastighet på nettverk er et spennende steg i retning av ny og spennende utvikling innen IT-tjenester.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*